Cariera

Indiferent dacă ești un senior cu o experiență vastă într-un anumit domeniu sau un tânăr(ă) la început de drum, în Romcab avem nevoie de tine. Vei găsi alături de noi extrem de multe exemple de reușite extraordinare din punct de vedere al carierei. Noi suntem gata să credem în tine, dacă și tu ai spiritul, energia și atitudinea potrivită pentru a face parte din proiectele pe care compania le dezvoltă.

Posturi vacante

Ce înseamnă Romcab din perspectiva unui angajat?

Oportunități de învățare și dezvoltare accelerată!

Datorită volumului mare de proiecte noi, a varietății lor, dar și a nevoii de implementare rapidă a acestora, toți angajații au parte de o experiență accelerată în ceea ce privește înțelegerea domeniului în care activează, își dezvoltă mult mai rapid cunoștințele și abilitățile necesare, astfel încât, să se poată implica într-un mod corect și eficient în rezolvarea sarcinilor ce apar.
Desigur, dorința de învățare, capacitatea de adaptare la schimbări frecvente, determinarea și curiozitatea joacă un rol foarte important în acest proces. 

Deschidere spre angajarea pe posturi pentru care nu există o experiență anterioară.

Resposabilitate, autonomie și potențial de evoluție accelerată în poziții manageriale.

„Afacerile sunt ceva personal”

Ce oferim ?

Compania Romcab este recunoscută pentru rezultate deosebite în business, iar aceste rezultate s-au obținut prin:

Concluzia

Așadar, în toată această ecuație, de fapt, cea mai mare necunoscută ești chiar tu! Află dacă deții atuurile necesare și mai ales dacă îți dorești cu adevărat să îți depășești limitele pentru a ajunge la cea mai bună versiune a ta. Haide alături de noi într-o călătorie care are pontențialul de a-ți schimba viața atât pe plan profesional, cât și personal!

Posturi vacante

Corporativ

Producție