Profilul Companiei
‍‍
70 de ani de experiență în industria cablurilor

Profilul companiei

Misiune
Romcab este una dintre cele mai dinamice companii europene producătoare de cabluri electrice, cu două fabrici moderne: una la Acățari și una la Târgu Mureș. Însă activul cel mai valoros al companiei este capitalul uman, adaptabilitate și experiența de peste 70 de ani.

Află mai mult

Valori

Profesionalism.

Responsabilitate.

Inovație.

Gândire Vizionară.

Viziune

Viziunea Romcab este de a deveni unul dintre producătorii de cabluri de top. Dezvoltăm permanent know how-ul nostru în toate sectoarele în care activăm, prin agilitate și orientare către client precum și prin investiții eficace.

Cifre cheie ale companiei

+450
Angajați
2
Fabrici
70
Ani de experiență
13
Țări

Sustenabilitate. Energie Verde.

ROMCAB S.A. este un mare consumator, iar, tocmai de aceea, utilizarea eficientă a tuturor formelor de energie este o prioritate în procesul de producție al companiei noastre. Acest fapt a determinat și inițierea proiectul Fabrica Verde.

Află mai mult

Etică & Integritate

Considerăm că angajamentul față de conduita etică reprezintă una dintre componentele esențiale ale funcționării oricărei organizații. Activitățile se desfășoară în mod corespunzător, pe baza unei culturi a eticii și conformității, satisfacerea nevoilor sociale fiind o preocupare permanentă a managementului companiei.

Află mai mult

Exploreaza restul companiei